Asociata Baneasa 1

Va rog sa va expuneti propunerile pe acest site.


You are not connected. Please login or register

Locuri parcare vizitatori

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Locuri parcare vizitatori on Fri Jul 15, 2016 3:57 pm

Admin


Admin
Buna ziua,

Va inviti pe toti sa discutam problemele noastre pe acest forum.
Topic: LOCURILE DE PARCARE.

Regulamentul il vom stabili pe parcurs in mod intuitiv si in masura bunului simt.
Va rog daca doriti sa discutam alte subiecte sa creati sectiuni noi pentru a nu incurca subiectele.

Va multumesc pentru sustinere si intelegere.

Roman B-14

View user profile http://baneasa1.board-directory.net

2 Re: Locuri parcare vizitatori on Fri Jul 15, 2016 10:58 pm

Hai sa facem un mic test/experiment: azi, la ora 17:40, am fost in parcarea din curte. 6 masini ale proprietarilor erau parcate, 2 masini ale unor asa-zisi "vizitatori" zaceau abandonate de cel putin o saptamana si mai erau 2 masini care pareau ale unor vizitatori veritabili (pe una dintre ele nu am mai vazut-o, dar pe cea de-a 2-a am mai vazut-o, de mai multe ori, asa ca nu sunt sigur daca este cu adevarat a unui vizitator).

Experimentul este urmatorul: cati dintre proprietari inteleg, de buna voie, sa respecte Regulamentul, asa cum este el acum, si parerea celorlalti proprietari care considera ca Regulamentul este acelasi pentru toti, asa cum toti l-au semnat. Nu conteaza numele si nici motivele pentru care au parcat acolo. Intrebarea este: cati isi vor muta masinile de acolo?

Miercuri putem trage concluziile si putem avea un argument in plus pentru a instala sau a nu instala o bariera. Dupa hotararea din 13.04.2016, cineva a considerat ca nu doreste sa o respecte si a parcat intentionat pe unul din locurile ce urmau a fi inchiriate. Paznicul i-a atras atentia sa nu parcheze acolo, dar rezultatul a fost nul...

Orice lege/hotarare, oricat de buna si corecta ar fi, este egala cu zero daca nu este si aplicata. De aceea exista, in general, norme de aplicare a legilor. Si noi trebuie sa adoptam niste masuri clare ce trebuie executate pentru a aplica hotararile Adunarii Generale (pe toate, nu doar pe cea legata de parcare).

Test bonus: cati dintre restantieri o sa-si achite, din respect fata de ceilalti proprietari bun-platnici, restantele pana miercuri? (luati doar cu titlu informativ ultima lista afisata la avizier, unii si-au mai achitat restantele, dar nu toti). Nu conteaza numele si nici motivele sau perioada restantelor. Intrebarea este doar: cati vor achita?

In concluzie, sa ne gandim bine daca si cum vrem sa aplicam ceea ce hotaram sau ne adunam in sedinta doar de dragul de a ne aduna.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum